Hlavní obsah
Článek

Modelka Jitka Válková (32) září a může za to nový chlap. Je čerstvě zamilovaná, a dokonce tak moc, že by se nebránila ani svatbě. "Jsem šťastná, zadaná, jsme ukryti v soukromí. Nemám potřebu někam chodit, užíváme si chvíle spolu doma. Vždycky jsem o svých vztazích mluvila a myslím, že to nebylo dobře, teď si chci soukromí chránit," řekla Super.cz Jitka, která nechce prozradit ani křestní jméno partnera, natož jeho povolání.

"Řeknu jen, že je blíž mému oboru. Není model ani zpěvák a je mezi námi sedmiletý věkový rozdíl," říká Jitka, která svého přítele zná několik let, dlouho byli přátelé. Dokonce se seznámili na České Miss, když vyhrála. Jiskra ale přeskočila až nyní.

"Jsem naprosto zamilovaná. Vím, že jsem to dřív také říkala, ale tohle cítím, že je úplně něco jiného, že to bude mít dlouhé trvání. A doufám, že to bude navždy," září modelka a prozrazuje, že by se nebránila ani svatbě.

"Vdávala bych se hned. Jsem totálně zamilovaná, mám klapky na uších i očích. Mám jen svůj svět, svět s ním. Vše prožíváme společně," uzavřela Válková.

Vydrží to Jitce tentokrát?
Snad ano, moc jí to přeju
26,6 %
Vypadá šťastně, tak by to tentokrát mohlo být ono
7,1 %
Vdávat? Už zase? To chce snad s každým
66,3 %
Celkem hlasovalo 5442 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám