Hlavní obsah
Článek

Poprvé od druhého porodu se přišla Lucie Hadašová (37) pochlubit dcerou Vanesskou, a to na tiskovou konferenci České Miss, kde byl oficiálně představen nový koncept národní soutěže krásy.

Skoro se ani nechtělo věřit tomu, že modelka rodila teprve před měsícem. „Mám plně kojené dítě, kolem kterého musím běhat, takže jsem v zápřahu. V těhotenství jsem přibrala jen devět kil, která jsem nechala v porodnici. Když jsem přijela domů, tak jsem bez problémů dopla mé oblíbené kalhoty," pochlubila se Lucie.

Modelka si je přesto vědoma toho, že na své postavě musí pracovat. „Zatím mi nebylo doporučováno, abych cvičila, protože hrozí, že by se přestala vylučovat kyselina mléčná a já bych přišla o mléko. S pohybem musím začít pozvolna a pomalu," upřesnila Lucie.

Na tiskovou konferenci dorazila Hadašová se sestrou, která měla pod dohledem hlavně její starší dceru Denisu. Jinak se ale o své dvě děti stará úplně sama. „Přemýšlela jsem, že bych si najala chůvu, ale zatím jsem k tomuto rozhodnutí nedozrála. Nedovedu si představit, že bych toho malého červíka svěřila někomu cizímu. Potřebovala bych se konečně pořádně vyspat, ale nejde to," krčí rameny Česká Miss 2007.

Velku oporu čerstvá dvojnásobná maminka nachází u svého manžela, hokejisty Jaroslava Bednáře. „Jarda mi moc pomáhá. Kromě kojení vlastně zvládá všechno, nemá problém ani s přebalováním," pochvalovala si Hadašová.

Ani druhý porod, který tentokrát proběhl císařským řezem, Hadašovou neodradil od představy rodiny plné dětí. „Mohla bych rodit neustále. Hned na porodním sále jsem říkala svému skvělému porodníkovi, že se tady zase brzy potkáme," smála se Hadašová.

Reklama

Další články

Načítám