Hlavní obsah
Článek

Milovník za každou cenu levných receptů Ladislav Hruška (46) se začal paktovat s prasetem. Je to totiž jeden z maskotů nové kuchařky s recepty pro děti a tak si mu logicky postěžoval, že v knížce našel svůj „čórnutý“ recept. Ládík byl hostem Rudy z Ostravy v jeho domovském rádiu, v němž pokřtil novou knížku.

„Dneska ke mně zavítala celebrita. Synek, kurde, slavnější než Goťák před dvaceti rokama. Synek, kterej umí vařit,“ ohlásil Ruda kamaráda posluchačům. Ten zatím dal najevo, že miluje jednoduchost. Novou kuchařku si totiž pochvaloval.

„Knížka je velmi inspirativní. I pro mě. Je super, že tomu rozumím i já, protože tam jsou barevný obrázky. Zaujal mě tam recept na pečená jablka, a i když to často neříkám, tak když nemáte jablka, tak si upečte hrušku,“ rýpl si do sebe a do bývalého kolegy Babici.

Pak ale dal najevo, co se mu nelíbí. „Mě tam zaujal ten recept z banánů a vajíčka, myslím, že je trochu čórnutý z mojí kuchařky, protože s tím jsem na Nově přišel už před půl rokem,“ tvrdil, ale nakonec knížce popřál aspoň poloviční prodej vlastní kuchařky. To už by bylo terno, jeho knížky se prodalo přes tři sta tisíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám