Hlavní obsah
Článek

Kam jen ten kluk na tyhle historky chodí? Zpěvák ze SuperStar Jan Bendig (30) se poměrně nedávno, koncem října, stal obětí muže, který má zálibu ve šmírování mužů při vykonávání velké potřeby. Zuřivě se při pozorování vyprazdňujícího se zpěváčka uspokojoval!

Honza byl s přítelem Lukášem na koncertě gay ikony Kylie Minogue, jenže příroda poručila a on musel jít na „OO“. „Byl jsem v kabince, dřepěl tam a dělal jsem, co jsem potřeboval. Pak jsem si ale všiml škvíry do druhé kabinky a v ní bylo nějaké oko. A pak tam bylo níž vidět, že ten člověk onanuje. To mě hrozně dopálilo, tak jsem na něj začal zuřivě bušit a nakonec jsem rychle zmizel, protože bych ho asi zabil, prase jedno,“ postěžoval si Super.cz Honzík.

Ten asi úchyláky přitahuje. Donedávna bydlel na Praze 5 a dennodenně se tam při venčení psa potkával s jiným pejskařem. „Na první pohled to byl milý pán. Povídali jsme si o psech. Pak mi ale jednou zničehonic řekl, ať s ním jdu domů, že si mě celého vykoupe a umyje mi intimní místa. Tak jsem se rozčílil a hodil po něm pytlík s tím, co jsem sesbíral po psovi. Udělalo se mi z toho chlapa zle,“ uzavřel Bendig s tím, že doufá, že podobný zážitek už ho snad nikdy nepotká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám