Hlavní obsah
Článek

I když už mu Artur Štaidl (27) dávno naznačil, že rozhodně nepatří mezi jeho osoby blízké a vystěhoval ho z domu své maminky Ivety Bartošové (†48), sedmiměsíční manžel pěnice Josef Rychtář se možná až chorobné touhy po bydlení v zakletém domě nechce vzdát! Super.cz se dozvěděl o jeho údajném plánu na to, jak se vily zpěvačky zmocnit!

Tvrdí to sice žena, která chvílemi mluví, jako by to v hlavě neměla úplně tak v pořádku, ale celkově to tak zapadá do všelijakých plánů a řečí Josefa Rychtáře, že by se tomu snad dalo i věřit. Emeritní prostitutka Jana Podlešáková (která s Rychtářem podle svých slov měla spát, podle jeho ne), říká, že vdovec a mlátička v jednom touží za každou cenu získat dům Artura zpět.

„Vypadá to, že to tam budou pronajímat. A Pepík se mi pochlubil, že si od Artura barák v Uhříněvsi koupí, že tam bude chtít bydlet i se synem Honzou, jeho přítelkyní a synem,“ říká madam.

Ta se ještě nedávno nevybíravě pouštěla do Rychtářovy exmanželky Dariny Nové, které bez povolení lezla na pozemek, dnes už je ale krotká. Prý pochopila, co je Rychtář zač. „Chci se omluvit, jak jsem byla hnusná na Darinu. Došlo mi to. Byla naštvaná, že jsem tam přišla jako k***a. Nedivím se jí,“ prohlásila. Údajný vztah s Josefem Rychtářem prý ukončila.

„Vyhrožoval mi, že dá policii esemesky, které jsem mu poslala. Bylo v nich, že není dobrý v sexu, jak by měl být. Teď mám novou známost a on možná žárlí, že s tím chlapem jsem dokonce byla těhotná a ne s ním. Je na mě uražený,“ dodala s tím, že kdyby jí Rychtář opět vyhrožoval, jak má prý ve zvyku, má proti němu nyní tolik materiálů, že by se mu to nemuselo vůbec líbit a mohly by ho velmi poškodit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám