Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete na ženu, která se paktovala s Josefem Rychtářem (65), tvrdila o sobě, že už je jen bývalá prostitutka a jež se taky cpala Darině Nové, Josefově exmanželce, do domu? Právě Jana Podlešáková se teď rozhodla promluvit. Prý maká počestně jako uklízečka a s vdovcem nechce mít už nic společného. „Má novou přítelkyni, Denisu!“ tvrdí.

Denisa je sympatická blondýna, která se kolem Rychtáře začala točit nedávno. Jde o jakousi Ivetinu dávnou fanynku, s Rychtářem a jeho sestrou Jarmilou se poznala na jakémsi koncertě, na němž ji údajně měli představit i zesnulé pěnici. Iveta prý z ní ale vůbec nebyla nadšená. Tušila, že by se snad Josefovi mohla líbit?

Od té doby se se sestrou Rychtáře kamarádí a nyní tráví čas i se samotným pánem uren. Podle Podlešákové spolu ale nehrají pasiáns. „Jsem jeho (Rychtářova) bývalka. Nějaká jeho Denisa mě otravuje, že se mnou nespal a že s ním čeká dítě. Má být na rizikovém těhotenství. Chtěla bych to dát do médií. Lže jí, že se mnou nic neměl,“ říká nyní jedna z nejzvláštnějších figurek celého roztodivného příběhu Rychtářova života po Ivetě Bartošové.

Denisa byla s Rychtářem nedávno, v den výročí úmrtí zpěvačky, i na hřbitově a u kolejí. Vzplanula mezi dvojicí opravdu láska? Kontroverzní říčanský (skoro bývalý) podnikatel už dříve prohlásil, že žádnou ženu po smrti Ivety už nechce a podobné ženštiny označoval za lhářky. Pak se ale nebál vzít je k exmanželce do domu

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám