Hlavní obsah
Článek

Má to ve svém věku vůbec ještě zapotřebí? Sedmdesátiletý donchuán Milan Drobný i po padesáti letech na profesionální scéně rád mladým holkám ukazuje, že zdaleka ještě nepatří do starého železa. Jenže tentokrát to přepískl. Předváděl se tak mohutně, až skončil ve špitále!

O Drobném se ví, že propadl tenisové vášni. Tu k holkám už má dávno. A když se obě spojí dohromady, může z toho být malér. Teď si zrovna málem urval stehenní sval, když před sličnými dívkami chtěl ukázat, jak krásně umí dobíhat kraťas. Jenže před sítí prudce zabrzdil a malér byl na světě.

„Luplo mi v noze a dostavila se ohromná bolest. Hned jsem jel do nemocnice na vyšetření, kde mi sdělili, že mi prasklo pár vláken ze svalu a pak se pod kůži vylila krev. Na tenis teď musím zapomenout, celkově pohyb hodně omezím a budu v klidu ledovat,“ řekl Super.cz Drobný, který si zoufá, že neumí jen tak doma sedět a nic nedělat.

Interpret hitů Pláču, pláču sůl, Píseň pro kočku nebo Ragtime Piano Joe už se začal ale i tak naplno věnovat přípravám na svůj velký narozeninový galakoncert s názvem A život běží dál, který si k 70. narozkám nadělil v pražské Lucerně (třináctého ledna 2015).

A protože není až taková hvězda jako třeba Karel Gott, třepe se, zda lidé do Lucerny přijdou.

„Lidé budou ještě asi líní po vánočních svátcích a po silvestru, ale slibuji, že si tam opravdu užijí pořádný posilvestrovský mejdan s živou kapelou, protože jsem si pozval i své pěvecké kolegy a pojedeme opravdu na maximum," dušuje se Drobný, kterého podpoří Petra Janů, Miro Žbirka, Jiří Suchý, Dalibor Janda, Petr Kolář, Václav Neckář, Leona Machálková a mnoho dalších slavných jmen. Z každé prodané vstupenky půjde sedmdesát kaček na nadaci Veselý senior patronky Terezy Kostkové.

Jak Milan Drobný vyprodá Lucernu?
Vyvolá na jevišti ducha Ivety Bartošové
7,7 %
Zazpívá své největší hity
84 %
Bude předstírat, že je One Direction
4,2 %
Bude vyprávět nelichotivé drby o slavnějších kolezích
4,1 %
Celkem hlasovalo 8189 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám