Hlavní obsah
Článek

Pro muže, kteří tajně toužili po tom, že silikonová kráska Julie Zugarová (37) se jednou stane jejich partnerkou, si budou muset nechat zajít chuť. Nebo aspoň na čas. Chirurgicky vylepšená brunetka, která je naprosto nepřehlédnutelná díky největšímu poprsí v českém šoubyznysu, je totiž po delší době single života oficiálně zadaná.

„Trávím hodně času s přítelem, který není z Prahy, takže jsme často u něj," nechala se slyšet Zugarová, která je ve vztahu už několik měsíců. Podle jejích slov se nejedná o žádného ženáče, ani mafiána, jak by mnozí předpokládali. „Je to normální slušný kluk," uvedla finalistka České Miss ročníku 2009. „Jsem spokojená. Díky partnerovi jsem se zklidnila," říká Julie, která si dovede představit, že její nový chlapec by mohl být budoucí otec jejich dětí.

Julie se snaží veškerý svůj čas věnovat jednak partnerovi, ale zároveň se věnuje studiu cizích jazyků. „Od září zase pokračuju ve studiu angličtiny. Navštěvuju intenzivní jazykový kurz. Ráda cestuju a jsem si vědoma toho, že v budoucnu modeling ustoupí stranou, a tak bych se ráda věnovala práci v cestovním ruchu," říká Julie Zugarová.

Reklama

Další články

Načítám