Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Ladislav Potměšil skončil se zlomenou nohou v sádře. Naštěstí se mu to ale nestalo ve skutečnosti. Jen v rámci seriálu Svatby v Benátkách, kde ztvárňuje zemědělce Aloise Drozda, kterému se stala vtipná nehoda na traktoru.Tu za něj musel natočit kaskadér!

Alois Drozd se totiž rozčílí kvůli svému synovi a z traktoru spadne. V dalších dílech ho tedy uvidíme ležícího v posteli.

Ladislav Potměšil má v roli Aloise za sebou už pár akčních obrazů. Zatímco například při scéně v hospodě, kdy na sebe s kolegou vzali židle, stačil jen dohled a odborná rada kaskadéra, tentokrát už kaskadér musel scénu natočit sám.

„Nemohl bych to točit sám, to už si ve svém věku nemůžu dovolit. Tak jsem jen na traktoru zakřičel, pak je střih, je vidět, jak padá kaskadér, a pak zase střih na mě, I když jsem mohl ležet v posteli, moc jsem si to neužíval. Museli mi nandávat sádru na nohu, což nic příjemného nebylo,“ smál se herec.

A nebyl by to vtipálek Alois, aby svého zranění nevyužil a svou ženu Libuši, kterou hraje Hana Gregorová, jako zdravý – nemocný pěkně neproháněl. Sádru na noze se mu snaží „odlehčit“ otec jeho vnuků José Pivoda (Pavel Řezníček) a pomaluje mu ji palmami a dalšími letními motivy.

Reklama

Další články

Načítám