Hlavní obsah
Článek

Matěj Ruppert nepatří mezi celebrity, které jsou na večírcích pečené vařené. Bývá spíš výjimečné, když vyrazí do společnosti. „Nikdy jsem nebyl večírkový typ, spíš jsem byl hospodský typ a vyrazil s kamarády na pivo,“ říká frontman skupiny Monkey Business.

Matěje prý ven z domu nic netáhne. „Zažívám skvělé období. Mám skvělou manželku, kapela jede, děláme na nové desce,“ říká.

„Před lety jsem byl sám, neměl jsem žádnou partnerku a v hospodách jsem byl často. Ne, že bych nějak zvlášť fotrovatěl, ale teď každý víkend vyjedu s kapelou Monkey Business na koncert, tak se vracíme v neděli, tak nemám přes týden potřebu chodit někam ven s kamarády. Proto jsem hrozně rád doma,“ říká Ruppert, který loni pojal svou partnerku Terezu za manželku.

Matěj a Tereza dělají všechno pro to, aby se brzy radovali z potomka. „Doufám, že budeme brzy tři. Je čas dělání dětí, děláme pro to maximum. I když není jaro. Cítím, že biologické hodiny tikají,“ směje se.

Rupperta jsme potkali na představení nové kolekce spodního prádla, kde nezastával funkci zpěváka a jeho činností nebylo ani předvádět trenky, ale stal se kmotrem nového katalogu. Prý mu nebylo líto, že katalog, který letos patřil Hance Mašlíkové a Jakubovi Kohákovi, pouze křtí a sám v něm není.

„Nikdy jsem neměl ambici být model,“ červenal se Ruppert, který byl prý ale trenkovým králem Petrem Vlasákem už v minulosti oslovený, aby zapózoval. Jedná se přece jen o lákavou nabídku, protože v kampani se objevili už takoví krásní lidé, jako je Simona Krainová, Dara Rolins, Patrik Berger nebo Petra Faltýnová. „K něčemu se schylovalo a nakonec to nevyšlo, ale třeba přijde můj čas,“ směje se Matěj Ruppert.

Reklama

Další články

Načítám