Hlavní obsah
Článek

Když nedávno vyšel z vězení vrah Ivan Jonák, před lety odsouzený na osmnáct roků za zosnování vraždy své manželky, stěžoval si, že je chudý jak kostelní myš a nemá ani korunu. Super.cz nyní získal video, na němž to zprvu vypadá, že tak špatně na tom asi nebude. V restauraci zaplatil mnohatisícovou útratu zlatou platební kartou a navrch přidal víc jak dva tisíce spropitného. Proč se nám ale nechce věřit tomu, že nejde jen o předem domluvenou provokaci, aby naštval lid?

Nepracuje, ale točí se kolem něj spousta známých, takže má byt, luxusní auto a chce působit i tak, že má pořádný balík peněz.

„Tento nepracující chudák, jak o sobě tvrdí, platil zlatou kartou útratu ve výši 9 850 Kč a nechal dalších 2 150 Kč dýško. Přitom je z videa jasně vidět, že v peněžence má osm tisíc v hotovosti. Video bylo natočeno v restauraci v centru Prahy přes přepážku oddělující VIP hosty od ostatních. Když je takový chudák, kde na to bere?“ napsal nám čtenář, který nahrávku poslal.

Jen špatně vidící člověk by ale věřil, že nejde o domluvenou provokaci, aby exhibicionistovi Jonákovi lidé záviděli. Číšník se křečovitě usmívá, Jonák také nepůsobí uvolněně, navíc nejde o žádnou luxusní restauraci, v níž by se taková pálka dala utratit, spíš půjde o řadovou putyku. V nóbl restauraci by navíc obsluha těžko vyřvávala na celý podnik, kolik činí útrata hosta.

Uvidíme, jestli příště Jonák vymyslí nějakou lepší prezentaci své osoby. Zatím se mu to nedaří. A to ani chlubením se ošklivou nemocí na nohou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám