Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) sice už není nejmladší, stále ale svým zjevem může konkurovat o generaci mladším kolegyním. Možná právě to je důvod, proč je stále jednou z nejžádanějších hereček současnosti. Když totiž režiséři hledají sexy dračici, skoro vždy osloví právě Brožovou. Stejně tomu bylo i během castingů na film Hrana, ve kterém Brožová ztvárnila ústřední roli.

Své kvality Brožová dokázala převážně během scén, kdy celá upocená cvičí na běhacím pásu. Saša Rašilov, který ve filmu ztvárňuje roli jejího manžela, se během natáčení nemohl na její vnady vynadívat. Ale ani ten za Brožovou nepokulhává.

V novém snímku, který půjde do kin na konci roku, bude nucen vzít spravedlnost do vlastních rukou. Rázem se z něj stane samozvaný mstitel, který se snaží zachránit svého kamaráda. A nutno podotknout, že s pistolí v ruce a zakrváceným obličejem z něj jde opravdu strach.

Hrana je dynamický film plný nečekaných situací a dějových zvratů. Obsazení elitních českých herců dává tušit doposud nevídanou podívanou, která chce navázat na ty nejlepší perly české filmové kriminálky. Nejedná se o čistokrevný thriller amerického typu, ale o napínavý příběh s rozvinutou psychologií postav a několika akčními sekvencemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám