Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Světská sláva, polní tráva, říká se. A je to stoprocentní pravda. Jenže v některých situacích by se chtělo dodat: pokud vůbec nějaká sláva je! Italský hrabě Domenico Martucci (47), který posledních pár let bojuje coby bývalý přítel Ivety Bartošové (†48) s jejím posledním sedmiměsíčním mužem Josefem Rychtářem, zažil ostudu par excellence.

Neuvěřitelně si totiž naběhl, když si myslel, jak je slavný. „Právě jsem zažil největší trapas mého života. Šel jsem nakupovat, pár mě zastavil a ona mě poprosila o jednou fotku. Já se usmíval a dal jsem jí ruku na pas. On místo toho, aby nás fotil, se na mě koukal, jako by mě chtěl zabít, ona mi dala ruku pryč a něco křičela... Byli to turisti a chtěli, abych je vyfotil spolu. Tomu říkám pořádný trapas,“ přiznal Martucci.

Ten už dříve řekl, že mu známost s Bartošovou sice přinesla to, že vešel ve všeobecnou známost, žádné kšefty ale ne. A jak se ukazuje, ani s tou slávou to nebude tak přehnané. Lidem je na něm sympatické ale to, jak bojuje s Rychtářem. Nyní ho prý chce exekučně připravit o půl miliónu korun, místo toho mu ale nabízí, že onu částku vymění za urnu Ivety Bartošové.

Reklama

Další články

Načítám