Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Karlín, Na kolena, Malagelo, Marie, dej mi čaj, nebo Aranka umí hula hop. To je jen skromný výčet hitů zpěváka, který zažíval největší příval popularity v letech devadesátých. V poslední době sice Ivan Hlas (60) trochu zmizel z očí, milovanou muziku na hřebík rozhodně nepověsil.

A jak názorně dokazuje fotka, Ivan se ani příliš nezměnil fyzicky. Na hlavě přibylo jen pár šedin, jeho háro by mu ale dnes mohly klidně závidět dvacetileté máničky. A to letos zřejmě nejplodnější český zpěvák na jaře oslavil neuvěřitelnou šedesátku.

Otec pěti dětí (třech kluků a dvou holek) se nedávno se svými životními trablemi před kamerou svěřil v pořadu 13. komnata. Sám o sobě říká, že nejvíce mu v krušných chvílích pomohla právě rodina.

„Pět dětí je hodně na každou dobu, ale já jsem velkou rodinu chtěl, protože sám pocházím ze čtyř dětí, manželka Kateřina ze třech a líbí se mi rčení, že teprve tři děti dělají rodinu. Věřte mi, že je to pravda,“ napsal nedávno na chatu České televize Ivan, který stále koncertuje.

Reklama

Další články

Načítám