Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Postava démonického padoucha pod maskou je mezi českými umělci v poslední době populární, a to nejspíš proto, že se všichni rádi svezou na vlně výpravného muzikálu Fantom opery, který se nově hraje taky v Praze.

Zpěvačka Eliška „Elis“ Mrázová vyznává stejnou politiku. Její autorská píseň Save Me dostala vizuální podobu a ústřední postavou videoklipu je právě maskovaný záškodník. Klip, jehož režie se ujal Antonio Pedro Nobre, se natáčel v italských Benátkách a jeho charakter nenechá nikoho na pochybách, že účastnice poslední řady Česko-Slovenské SuperStar postupně dozrává do podoby neotřelé a originální autorky i interpretky.

Samotné natáčení v turisty okupovaném městě propleteném kanály bylo takovým rodinným podnikem. V klipu si totiž nezahrála pouze Elis, ale role fantoma se zhostil její bratr Dalibor Mráz, jenž působí jako bubeník. Ihned po natáčení videoklipu odletěl na bubenický workshop do Španělska.

Reklama

Další články

Načítám