Hlavní obsah
Článek

Patrícia Vitteková je známá zejména na Slovensku. Jednak jako zpěvačka a jednak díky nekonečné mediální kauze související s rozvodem s fotbalistou Róbertem Vittekem.

Když jsme ji po delší době potkali znovu v Čechách, překvapila nás svou štíhlostí. Nové míry prý nemají na svědomí rozvodové tahanice, ale spíše zdravotní komplikace. „Začala jsem úplně jinak jíst. Přestože mám strašně ráda taková ta klasická jídla, jako je třeba řízek, tak po třicítce si člověk ten řízek nedá tak často," nechala se slyšet Patrícia.

Zpěvačku, která žila mnoho let v Čechách a zpívala společně s Michalem Davidem, v poslední době trápily zdravotní komplikace, lékaři jí zjistili špatné fungování jícnu a objevili alergii na lepek. „Uvědomila jsem si, že musím změnit stravovací návyky. Mám alergii na čtyři z šesti mouk, takže špaldovou mouku můžu, což je moje záchrana. S mojí bezlepkovou dietou to ale není až tak dramatické. Přiznám se, že když jsem nejedla ani to špaldové pečivo, tak jsem měla ještě o pět kilo méně. Možná se budu držet právě toho," nechala se slyšet zpěvačka během našeho rozhovoru na pátých narozeninách kliniky estetické medicíny a plastické chirurgie, jíž je na Slovensku novou tváří.

Související témata:
Bezlepková dieta

Reklama

Další články

Načítám