Hlavní obsah
Famous
Článek

George Clooney (62) a Brad Pitt (60) byli dlouhá léta velmi blízkými přáteli. Než tedy bývalý manžel Jennifer Aniston (55) začal žít s Angelinou Jolie (48). Brad se neobjevil ani na Georgeově svatbě, během níž si vzal londýnskou advokátku a bojovnici za lidská práva Amal Alamuddin, ale nepřijel ani později na velkou oslavu do Anglie. Důvod? Média spekulují právě o vlivu Angeliny Jolie, která sice také bojuje za práva lidí, ale vedle vzdělané Amal by byla poněkud ve stínu.

„Po letech tak velkého přátelství se zdálo, že je naprosto nemožné, aby Brad chyběl na svatbě svého starého parťáka. Ale chyběl a to hned dvakrát!“ píše magazín Star.

„Byli pozváni, a Brad dokonce Georgovi potvrdil, že přijedou. Ale Angelina tu cestu nakonec zrušila na poslední chvíli,“ uvádí Star. Zatímco se George Clooney na konci září oženil v Benátkách, Brad trávil čas s Angelinou na nedalekém Kypru a měl k dispozici soukromé letadlo.

„Angelina cítí Amal jako konkurenci. Celé roky se snaží zbavit své neslavné minulosti, a ačkoli udělala úžasnou práci při budování své image a humanitární práci, pořád se cítí jako nevzdělaný outsider,“ píše magazín Star. Vedle Amal mající bakalářský titul práv z Oxfordské univerzity a magisterský z New York University je Angelina se střední školou z Kalifornie skutečně poněkud pozadu.

Reklama

Další články

Načítám