Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po jednadvaceti letech vztahu vstoupil Osmany Laffita se svým dlouholetým partnerem Guyem P. Gheysensem do manželského svazku. Po veselce konané v rodišti jeho partnera v Belgii se prý mezi nimi ale nic zásadního nezměnilo.

„Naše svatba byla formalita. Dělali jsme to kvůli majetku. Pokud si člověk myslí, že když podepíše nějaký papír, tak bude šťastnější, tak to je blbost. Je to úplně stejné jako před jednadvaceti lety," svěřil se Osmany během rozhovoru na pátých narozeninách kliniky estetické medicíny a plastické chirurgie, jíž je tváří.

Veselku se podařilo páru utajit, obřadu se dokonce nezúčastnil nikdo z příbuzných. Až následně manželé uspořádali pro Guyovu rodinu malou oslavu a další párty s příbuznými Osmanyho proběhne na Silvestra na Kubě.

Pro spoustu přátel páru bylo velkým překvapením, že jsou najednou svoji. Ptali jsme se proto návrháře, jestli jim jejich blízcí nevyčítají, že přišli o velký večírek. „Všichni čekali, že bude obrovská svatba. Mysleli si, že to bude bombastické," krčí rameny česko-kubánský designér, ovšem s tím, že se něco chystá.

„Máme domluvenou akci, menší párty, budou tam bližší kamarádi, a budeme dělat obřad u nás doma," svěřil Laffita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám