Hlavní obsah
Článek

Bylo to tak s Patricií Solaříkovou (35) a Jakubem Štáfkem, a i Anna-Marie Valentová (13) a její bratr Matyáš (18) dospívají před kamerou a očima televizních diváků. Vždyť Anička, která v Ulici hraje Emu Toužimskou, je už třináctiletá slečna a Matyáš (Franta Hrubý) dospělák!

Se sourozenci jsme se potkali v knihkupectví, kde společně s hereckou kolegyní Šárkou Ullrichovou (49) představovali seriálovou kuchařku.

Jak jsou na tom tedy s vařením? „Já zvládnu dvě skvostné speciality, srbské ražniči, což je vlastně špíz, a krupicovou kaši s noky. Jinak se do tajů kuchyně teprve vpravuji,“ svěřil Matyáš. To Anička přiznala, že v tomto oboru zatím natolik zdatná není. „Ještě tak dokážu udělat už zmíněnou krupicovou kaši, ovšem bez těch noků,“ smála se.

První herecké příležitosti chytla Anna-Marie za pačesy před sedmi lety, kdy si zahrála princeznu Fialku v pohádce režiséra Ondřeje Kepky Začarovaná láska. Pak ji obsadil režisér Jiří Strach do pohádky Tři životy, no a Dušan Klein do Ulice, kde už nějaký ten pátek působí. Vždyť na jejím profilu na stránkách seriálu je uvedeno, že si nejraději hraje s plyšáky...

Její bratr už ve čtyřech letech natočil reklamu a kromě Ulice si zahrál v Redakci, Rafťácích nebo filmu Maharal - tajemství talismanu.

Reklama

Další články

Načítám