Hlavní obsah
Článek

O vévodkyni z Cambridge Kate (42) se v posledních dnech píše především díky jejím krásným šatům, které obléká během cesty po Kanadě, kde se momentálně nachází se svým manželem Williamem (41). Tentokrát jsou však fotografie o dost pikantnější. Kate si totiž ve čtvrtek na let do Calgary oblékla žluté volnější šaty, které byly ve větru na letišti poněkud neposlušné. Vévodkyně tak nerada ukázala víc, než by chtěla. Bystří fotografové měli prst na spoušti ve správnou chvíli.

Kate se tak předposlední den jejich celkem devítidenní návštěvy Kanady postarala o pořádné rozloučení s touto zemí. Od pátku budou spolu s Williamem pokračovat v cestě po Spojených státech.

Vévodkyně i tentokrát vypadala úžasně a elegantně, ale rozevlátá kolová sukně připravila Kate perné chvilky, jelikož se jí šaty zcela vymkly kontrole.

Královská dvojice přijela do Calgary navštívit velkou společenskou událost Stampede parade, což je každoroční festival, během nějž se představí řada umělců, pořádají se koncerty či obří rodeo.

William s Kate přistáli na hlavním letišti v Calgary vrtulníkem zhruba v půl páté odpoledne, kde je přivítal poručík Donald Etnell a starosta Calgary Naheed Nenshi. Vévodkyně dostala květiny od šestileté Diamond Marshall trpící rakovinou.

Reklama

Další články

Načítám