Hlavní obsah
Článek

Loni v prosinci vážila Daniela Šinkorová (51) sedmdesát kilo a nyní je o šestnáct kilo lehčí. Herečka je ze své postavy nadšená, ale je pravda, že už se nepyšní buclatými tvářemi a v obličeji se jí vyrýsovaly vrásky.

Pokud by prý hvězda seriálu Nemocnice na kraji města po dvaceti letech, Ordinace v růžové zahradě či Gympl s (r)učením omezeným dostala další roli v televizi, vrásky by si nejspíš nechala vyhladit. Ale vzhledem k tomu, že se jí hodí na divadelním jevišti, na klobásový jed či výplňové materiály nespěchá a nechává je jiným. Na oslavě pátých narozenin známé kliniky estetické medicíny a plastické chirurgie se ale přece jen prořekla, že by ráda svůj vzhled razantně změnila.

„Hrozně nerada bych byla někdo jiný, a kdybych už musela žít život někoho jiného, tak bych určitě chtěla být chlap," šokovala svým přáním herečka, která by byla ráda v kůži amerického gangstera Ala Caponeho. „Ve svých čtyřiceti dvou letech jsem ženský svět pochopila, mužský svět mě zajímá," culila se Šinkorová. Danielu tedy k ideálu čeká ještě hodně dlouhá cesta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám