Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte na někoho políčeno nebo chcete jen vpustit svěží vítr do dlouholetého vztahu? Chcete si získat mužskou pozornost a podráždit jejich fantazii? Vystačíte si jen s drobnými detaily!

Vsaďte na detaily!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Průsvitná látka odhalující záhyby ženského těla, kousek odhalené kůže na nečekaných místech, dráždivá krajka lemující dekolt – to jsou detaily, které si získají mužskou pozornost. Někdy stačí opravdu málo. Využijte toho a pohrajte si s decentními detaily, ze kterých se každý muž zapotí. Zařaďte je i do svého šatníku a žádný muž vám neodolá. Zaručeně.

Podprsenka, která může vykouknout z výstřihu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vykukující podprsenka je považována za faux pas. Ale stejně jako u každého pravidla i zde existuje výjimka. A touto výjimkou je na pohled originální podprsenka Ismena. Horní lem košíčků zdobí výšivka, kterou následuje průhledný tyl. Jako bonus vám vytvoří krásně tvarovaný dekolt. Podprsenka si tak přímo říká o nenápadné vykouknutí, co myslíte?

Krajka: Trefa do černého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajka je od pradávna typicky ženskou zbraní. Je svůdná, luxusní a sexy. A rozhodně nepatří jen na spodní prádlo. Černé body s dlouhým rukávem a krajkovým zdobením zdůrazní oblast dekoltu, poodhalí, co se skrývá pod ním, a svůdně obepne vaši siluetu. Žádný muž z vás nespustí oči! Skvěle navíc chrání před prostydnutím a hodí se k sukni a džínům.

Prádlo, které vás promění v bohyni

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černá krajka, podkládaný tyl, přepychový květinový motiv a dokonale tvarovaný dekolt – to jsou atributy, které vystřelí váš sex-appeal do závratných výšin. Černou krajku muži zkrátka milují a vy se v ní budete cítit naprosto neodolatelně. Bezvadně padnoucí střih podprsenky Gerani vytvaruje ňadra dokulata a vám nabídne pocit luxusu.

Průsvitná krajka: Když chcete opravdu udělat dojem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Průhledné materiály jsou sexy. Ale jen tehdy, když se zvolí ta správná míra. Decentní a elegantní krajkové body z průsvitné krajky opticky zeštíhlí, podtrhne ženskou siluetu a navíc svůdně poodhalí, co se skrývá pod ním. Můžete ho obléknout k jakékoliv příležitosti, ale buďte si jista, že v něm nikdy nebudete mít o pozornost nouzi.

Další články

Načítám