Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní přehlídka modelů, které navrhl hollywoodský herec, režisér a producent John Malkovich, měla být největší společenskou událostí karlovarského filmového festivalu. Zatím to tak skutečně vypadá. Kvůli párty do Karlových Varů na otočku dorazila samá smetánka. A Malkovichovo oblečení předváděly skutečné hvězdy českého filmu.

Ještě na červeném koberci na sebe strhla pozornost Simona Krainová (51). Vzala si tak průhledné šaty, že připomínaly sexy župánek. Pod ním bylo vidět krajkové spodní prádlo. "Jde o kolekci podzim zima Dolce&Gabbana. Všechno, co vidíte, je úmyslné," upřesnila modelka. Neobyčejně to slušelo i Janě Štefánkové nebo Nikol Moravcové.

Oblečení Johna Malkoviche je velmi ležérní, většina pánů, kteří se na něj přišli podívat, by si ho v běžném životě neoblékla. "Na to jsem starý," mínil Jiří Bartoška. "To je tak pro Pavla Lišku," přidal se Marek Eben.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám