Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gábina Partyšová (45) je mladá, zdravá, rozvedená a podezřele dlouho nezadaná žena. Story o jakémsi milenci, kterého nikdy nikdo nespatřil, časem vyšuměla. A dnes už jí ani průměrně inteligentní jedinec nemůže skočit na špek a věřit bajkám o tom, že se jen stará o syna a pracuje.

Podle našich informací má Gábina velmi blízko k řediteli energetické firmy Kamilu Ouškovi. Ostatně právě pro něj moderovala křest kalendáře, který nafotila Taťána Kuchařová.

"Je to moje srdcová záležitost. Kamila mám ráda, ať se klidně spekuluje. Já si to ale nechám pro sebe, nebudu na tohle téma nic prozrazovat. Máme s Kamilem moc hezký vztah, je to pořád a neustále můj Kamil," mlží moderátorka.

„Jsem zamilovaná, cítím lásku. Líbí se mi na světě a mám celkem růžové období. Hezky se mi vstává, hezky se mi usíná a doufám, že tohle období bude trvat alespoň trošku déle," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám