Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka mnohonásobného Slavíka Karla Gotta (†80) a moderátorka VIP zpráv Ivana Gottová (48) je dnes pyšnou dvojnásobnou maminkou roztomilých dcer a na veřejnosti působí jako distingovaná a perfektně upravená dáma.

Však také za deset let prošla velkou proměnou. Extravagantní módní výstřelky či ulítlé módní  kreace dnes Ivaně Gottové nejsou vůbec vlastní, a tak ve společnosti vystupuje jako vzorná manželka Karla Gotta a vládkyně vily na Bertramce.

Abychom si připomněli, jak se někdejší produkční Divadla Broadway prezentovala v době, kdy ještě nebyla pyšnou maminkou a manželkou našeho nejslavnějšího zpěváka, zapátrali jsme v archivu a našli roztomilé perličky.

Ivana se například před deseti lety nechala zvěčnit při jízdě na koni. Tehdy vůbec neřešila, jak vypadá a výsledek přesto vůbec není špatný. Vyfotila se bez stopy líčidel, v teplácích a odkryla tak své přirozené půvaby, které zůstávají oku televizního diváka běžně skryty.

To, že Ivana s léty svůj smysl pro humor nepoztrácela, ostatně nedávno potvrdila bláznivým narozeninovým videem pro svého Káju, které na internetu trhalo rekordy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám