Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by nestačilo, že jeho velkou podporu potřebuje manželka Jana Hlaváčová (†85), jež trpí silnými depresemi! Luděk Munzar (†85), který herectví prakticky už dávno pověsil na hřebík, se musí potýkat s vážnými zdravotními potížemi. Nedávno například kvůli selhání ledviny skončil ve špitále.

Herec se měl v září dočkat čestného občanství v pražské městské části Modřany, jenže místo na ceremoniál vyrazil záchrankou do nemocnice. „Skončil jsem tam s jedním vředem. A taky mi přestala chodit jedna ledvina. Tu druhou už nemám dávno,“ prozradil VIP zprávám herecký nestor.

O první ledvinu přišel před časem kvůli rakovině, takže je logické, že lékaři mají o jeho zdraví vážný strach. Jenže teď už vypadá v pořádku. To jeho manželce se prý zhoršily deprese.

„Není jí dobře, ono by se jí špatně chodilo, a tak trochu s tím jsou starosti. Prostě si hrábla na dno a nemůže se navrátit zpátky, takže to je složitější,“ vysvětloval Munzar, proč ho žena nepřišla podpořit..

„Na jeviště se už nevrátí. Jedno z největších umění je umět včas odejít,“ přidal k tomu Munzar a připravil tak fandy Jany Hlaváčové o veškeré naděje, že by mohla ohlásit svůj návrat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám