Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že se Brazílie pyšní nejkrásnějšími dívkami planety, svědčí nejen výsledky světových soutěží krásy, kde se pravidelně umísťují na předních pozicích, ale i řada slavných topmodelek, jež pochází z této největší latinskoamerické země.

V Brazílii se však skvěle daří i zpěvačkám, které sice neprorazily za hranicemi své vlasti, doma však patří k vyhledávaným celebritám.

Mezi takové ženy patří i brazilská zpěvačka Renata Frisson, jež svou pěveckou kariéru postavila nejen na hlasovém rozsahu a skotačení na koncertních pódiích, ale i na svém sexy těle, které bez váhání obnažuje na veřejnosti a ve žhavých videoklipech.

Naposledy byla viděna na známé Abrico Beach v Riu de Janeiro. Nestydatá zpěvačka se neváhala svléknout úplně do naha, aby před přítomnými fotografy demonstrovala své ženské přednosti.

Roucho Evino ostatně patří k jejím oblíbeným outfitům. Spíše než zpěvem se totiž Renata proslavila lechtivými erotickými videi, jejichž obsah koluje po internetu. Temperamentní brazilská kočička samozřejmě nechyběla ani na slavném brazilském karnevalu, kde své nahé roztančené polosvlečené tělíčko vystavila na odiv nadšeným davům.

Reklama

Další články

Načítám