Hlavní obsah
Famous
Článek

Před třemi roky se zpěvák Usher, který účinkoval jako kouč v hudební show Hlas (The Voice), děsil toho, kdy se na internetu objeví jeho soukromé porno, v němž souloží s bývalou manželkou Tamekou Raymond. Jenže nakonec se video držené v soukromých rukách na internetu ani v médiích neobjevilo. Teď se ale musí děsit znova. Nahrávka opět koluje po Los Angeles a majitel slibuje, že ji určitě zveřejní. Třeba zadarmo.

Jenže ten, kdo video koupí, by měl vědět, že se dopustí trestného činu. Klip je totiž podle Usherových právníků ukradený. Neunikl na veřejnost nedopatřením, ale byl ukraden. Takže jeho distribuce je nelegální a všichni, kdo s ním budou obchodovat a zveřejní ho, by mohli mít problémy se zákony.

Ke krádeži došlo v roce 2010, když se dosud nedopadený zloděj vloupal do Usherova automobilu, z něhož si odnesl dva notebooky, dvě videokamery a šperky v hodnotě jednoho miliónu dolarů.

Usher si zaplatil slavného a velmi agresivního právníka Marka Geragose, který hodlá prodejce i kupce videa náležitě potrestat. Klip by se ale mohl zdarma objevit na internetovém blogu. Majitel by sice na něm nevydělal, ale zpěvákovi by mohl trhnout slušnou ostudu. Nebo přispět k jeho popularitě. Záleží, jaký výkon ve videu předvádí a kdo se na něj bude dívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám