Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Temperamentní kolumbijská zpěvačka Shakira přidala do své bohaté sbírky další velký úspěch. Mrštná zpěvačka, která dokáže třást boky s neuvěřitelnou intenzitou, byla nominována na nejvíc sexy ženu roku 2014.

A zdá se, že má opravdu velkou šanci vyhrát. Maminka dvouletého syna Milana, která je momentálně opět těhotná s atraktivním fotbalistou Gerardem Piquém, totiž pořád vypadá naprosto fantasticky.

Ač neustále běhá kolem malého synka, stíhá zároveň makat na dokonalé postavě a nezahálí ani ve své hudební kariéře. Už sedm měsíců po porodu Milana se pochlubila vysportovanou figurou bez gramu tuku navíc a letos v lednu představila hodně žhavý videoklip k písničce Can’t Remember To Forget You, ve kterém laškuje v posteli s barbadoskou kráskou Rihannou.

Shakira přitom rozjížděla kariéru jako oplácaná holka krev a mlíko. Až později se jejím druhým domovem stala posilovna a výsledek si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám