Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je až po uši zamilovaná do hokejisty kladenských Rytířů Tomáše Horny. Chvilky štěstí jsou na Monice vidět a moc jí to sluší. Naposledy se nakažlivým úsměvem a v šatech s odvážným dekoltem prezentovala na vyhlášení ankety Atlet roku, kterou moderovala a zářila jako sluníčko na všechny strany.

A zdá se, že vztah se sympatickou zpěvačkou velmi svědčí i Tomáši Hornovi. Fešný hokejista nedávno přestoupil ze slovenské Žiliny do Kladna, aby to měl k Monice co nejblíž, a zároveň se vrátil do klubu, ve kterém už v minulosti velmi úspěšně působil.

A daří se mu i teď! Rytíři slavili devadesát let existence slavného hokejového klubu opět na domácím stadionu, kam se vrátili po rekonstrukci. Aktivní Horna vstřelil proti Šumperku svůj třetí gól ve třech zápasech a Kladno po jeho návratu vyhrálo už potřetí v řadě.

Ještě před zápasem dostal Horna od klubu dres s číslem 500, což je symbol počtu odehraných duelů za klub, který vlastní slavný odchovanec Jaromír Jágr. Jak je vidno, od té doby, co žije s Absolonovou, se Hornovi nadmíru daří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám