Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) si na křest kalendáře Taťány Kuchařové (36), který moderovala, oblékla parádní černé šaty. Gábině neuvěřitelně sekly, i kvůli sexy průstřihům v bocích, které zdůrazňovaly její štíhlou postavu.

Bohužel ale nebyla první z hvězd, která se v šatech ukázala. Před měsícem stejné šaty oblékla herečka Kateřina Herčíková na svou výstavu obrazů. Gábina přiznala, že jsou to půjčené šaty od návrhářky Kateřiny Geislerové.

"Na Kateřině Herčíkové jsem je neviděla, ale strašně se mi líbí. Nevidím to jako trapas. Naopak mi přijde, že když je ženy po sobě nosí nebo je i mají na jedné akci, tak tím upozorňují na to, že návrhářka, která je navrhla, je velmi úspěšná," říká Gábina, která se pyšní skvělou postavou.

"Držím se celoročně, začala jsem cvičit jógu, moje tělo se začalo tvarovat jinak než třeba z posilovny. Dokonce i jím, ale hodně pracuju, starám se o malého. Ve svém těle se teď cítím dobře," vysvětluje. "Cítím se hezky na těle i na duši, je mi moc hezky," upřesnila moderátorka.

Sluší podle vás šatičky víc Gábině, nebo Kateřině?
Gábině Partyšové
69 %
Kateřině Herčíkové
31 %
Celkem hlasovalo 18925 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám