Hlavní obsah
Článek

Ornella Štiková (31) se poprvé objevila na akci se svým synem Quentinem. Nenechali si ujít nákupy v centru na pražském Smíchově. Quentin vypadal, že si to užívá. "Je to jeho premiéra, kromě porodnice zatím nikde nebyl. Ale zvládá to, je to malý profesionál. Je jak ryba ve vodě, je klidný. Už se tolik neusmívá, jako když byl úplně malinkej, je takový vážnější, možná jde už trochu do Pepy," řekla Super.cz Ornella.

A měla pravdu. Quentin je dětskou kopií svého otce Pepy Kokty. "Furt si stojím za tvarem očí, ty má moje, to je ale asi tak jediné," přiznává Ornella.

Bývalá modelka by si přála druhé dítě, ještě předtím ale možná stihnou svatbu. "O druhém dítěti jsme se bavili, nechtěla bych mít jen jedno. Ale chtěla bych to určitě s jedním partnerem. Do budoucna bychom s Pepou chtěli," říká.

Aktuálním tématem je ale svatba. "O svatbě jsme se bavili zrovna včera večer. Pepa navrhoval Las Vegas, tak jsem mu řekla, že není Karel Gott a že moji svatbu neodflákne. Pro Pepu by to bylo počtvrté, ale pro mě to bude poprvé a chtěla bych si to užít," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám