Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Profesor, výtvarník, poradce ministra kultury a hudební skladatel Vladimír Franz má potetované celé tělo včetně obličeje. Je jen pár míst, do nichž se jehla tatéra ještě nezapíchla. Franz přiznal, že už tetování pěkných pár let nedoplňoval. "Bohužel to je stav, který setrvává, nemám na další tetování čas, není kdy. Nedoplňoval jsem tetování dobrých třináct let," řekl Super.cz.

Místo doplňování posledních volných míst ale bude muset začít tetování opravovat. A to bude pořádná práce. "Jde o to, že všechno chátrá, všechno se musí opravovat. Je to jako opravovat Národní divadlo. Na jednom konci začnete, na druhém končíte a už musíte znova," upřesňuje.

"Bledne barva, kontury se rozpíjejí, člověk není z betonu. Pokračovat bych chtěl, ale fakt nevím kdy. Myslel jsem si, že budu prezidentem, budu ležet v Lánech a opravím si tetování. Vidíte, jak to dopadlo," dodal se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám