Hlavní obsah
Článek

Už od začátku listopadu se všichni rozplývají nad nadcházejícími vánočními svátky, plánují nákupy dárků, probírají se recepty na cukroví. A to včetně známých tváří, z nichž leckteré ještě den před Štědrým večerem hrají v divadlech nebo mají své vlastní vánoční koncerty.

Sérii vánočních koncertů má naplánovanou i zpěvák Daniel Hůlka (55), a to nejen v Česku, kde mj. vystoupí 12. prosince ve svém, nyní již domovském Divadle Broadway, ale i na Slovensku. "Hned z Broadwaye jedeme v noci do Michalovců," upřesnil.

Repertoár má připravený hodně pestrý, dokonce i s doprovodem dětského sboru. V první části koncertu zpívá klasiku jako árii z Bludného Holanďana, následují muzikály od Draculy přes Barona Prášila po Bídníky a zařazeny budou i popové písně včetně nového singlu Šrámy lásky.

Ovšem zatímco na koncertech si bude užívat společnosti a potlesku publika, jeho Štědrý den je pro většinu z nás nepředstavitelný. „Mám svoji vlastní tradici. Na každý Štědrý den jsem nejraději sám doma. A to se snažím dodržovat,” svěřil se. Nenavštěvuje dokonce ani svoji maminku nebo bratra s rodinou. Už 25. prosince je s ním ale řeč, rád nemá jen toho čtyřiadvacátého, takže ho lze potkat v kostele v Jevanech a poté v místní hospůdce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám