Hlavní obsah
Článek

Říká se, že ženy po porodu se změní. A většina k lepšímu! Fyzicky to ale může být fuška, udržet si postavu, jakou dámy mívají ještě před porodem. Z některých se stávají profesionální maminy a na svůj vzhled už tolik nemyslí. Manželka Vaška Noida Bárty (43) Gabriela Bártová (35) je prý ale ještě hezčí kost než dřív!

„Moc dobře vnímám, jak se Gábinka změnila. Už předtím jsem na očích poznal, že je těhotná. Objevila se jí tam nějaká zodpovědnost. A musím říct, že to Gábince teď nesmírně sluší. Budete koukat! Vypadá naprosto stejně jako před porodem. Můj táta prohlásil, že působí, jako by šla z plesu,“ rozplývá se Vašek, ale žádnou fotku coby důkaz nám neposkytl. Prý svou ženu vidí každý den, a tak nemá důvod pořizovat si obrazový materiál.

Bárta má trochu dilema. Nejradši by se asi vykašlal na práci, ale živí teď tři krky, tak nemůže. „Radši bych byl doma a koukal se na obě jako na obrázek, ale protože jsem táta a musím je zabezpečit, tak chodím do práce a chodím do ní rád,“ tvrdí s tím, že ani s alkoholem kvůli zodpovědnosti už není takový kamarád.

Potkali jsme ho na představení koncertní šňůry Daniela Landy. „Jsem jeho vokalistka. Zpíváme spolu všechny písničky. Pomáhám mu, protože v každé písničce má druhý hlas nebo refrény. Jsem rád, že mu mohu pomoci, stejně jako před lety Petr Kolář,“ dodal s tím, že na Landově hudbě, kterou rádi poslouchají boxeři a motorkáři, k nimž se řadí, vyrůstal.

Reklama

Další články

Načítám