Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Teprve nedávno se Vašek Noid Bárta (43) stal tatínkem, když mu manželka Gabriela Bártová (35) přivedla na svět dceru Terezku. A pro drsného rockera se změnil celý svět. Včetně vnímání dosud neslýchaných hlasitých dětských zvuků!

Vašek je z dcerky i manželky úplně paf. „Jelikož jsem byl u porodu, viděl jsem, jaká je to pro ženskou obrovská výzva. Gábinka to úžasně zvládla, celý porod trval patnáct minut. Nesmírně si jí vážím, ještě víc než předtím,“ rozplýval se na představení série koncertů Daniela Landy, jemuž bude pomáhat se zpěvem.

A přestože byl u porodu, prý se klidně dál může dívat na horory. Žádný hrůzný zážitek to pro něj nebyl. „Byl jsem za postelí, takže jsem viděl krásné nožičky a babiččiny pletené ponožky. A pak jsem viděl už jen svou dceru. Ale neomdlíval jsem. Na sebe absolutně člověk nemyslí. Přepne se do módu, kdy jen chce, aby ta žena a dítě byly v pořádku,“ tvrdí.

Terezka už o sobě dává pořádně hlasitě vědět. „Každým dnes se lepší. Podle hlasu by mohla být zpěvačka, ale tímto jí to výslovně zakazuju. Pomalinku začíná svoje hlasivky probouzet, každým dnem zjišťuje, že když zařve, že ta pozornost je větší. Zkouší to, ale jsem rád, když ji slyším. Radši ji slyšet, než abych ji neslyšel,“ přiznal zamilovaně sympaťák Noid.

Reklama

Další články

Načítám