Hlavní obsah
Článek

Před třiceti lety stály na rusovlasého zpěváka ženy frontu, ale dnes mu na divoká léta zůstaly jen vzpomínky. Mick Hucknall (54) z kapely Simply Red má očividně ty nejlepší časy za sebou.

Díky výrazné zrzavé kštici se Hucknall v hudebním šoubyznysu nikdy neztratil a jeho kapela slavila největší úspěchy především v první polovině 90. let, kdy hity Stars či Fairground patřily k nejhranějším skladbám v rádiích. Mick na tyto časy velmi rád vzpomíná a tvrdí, že si denně užil sex až se třemi fanynkami. Celkově jich měl sexuálně uspokojit až tisícovku.

„Nikdy jsem neměl dost. Byl jsem závislý na sexu. Dnes je mi líto, že jsem spoustě žen ublížil,“ přiznal zpěvák, mezi jehož úlovky údajně patří i Catherine Zeta-Jones či Adriana Sklenaříková.

Spolu s poklesem popularity však povadl i Mickův sexuální apetit, a po bouřlivých letech se v roce 2010 oženil s Gabrielle Wilke-Wesberry, která je matkou jeho sedmileté dcery Romy. Dnes by se o zpěváka ženy nejspíš příliš nepraly. S přibývajícím věkem se totiž výrazně zakulatil, jeho slavná kštice prořídla a zpěvákova vrásčitá tvář spíše než lamače dívčích srdcí připomíná milou seniorku.

Reklama

Další články

Načítám