Hlavní obsah
Článek

Je jí teprve osm, ale za sebou toho má už víc, jak leckterá česká pěvecká hvězdička! Valeria „Lery“ Kurnuškina zpívá víc jak dva roky se slavnými Alexandrovci a za tu dobu se stala asi nejmladší sólistkou podobného souboru na světě. A sbírá jeden úspěch za druhým.

Kdo Alexandrovce dobře zná, určitě mu nejsou cizí jména mužských hvězd souboru, „pana Kalinky“ Vadima Ananěva a Borise Dyakova. Ti teď mají ale vážnou konkurenci v Lery, osmiletém prckovi s neskutečným hlasem, jímž by vážně Lery strčila do kapsy nejednu nositelku titulu Český slavík.

Jejího umu už si všiml i světový módní časopis Vogue, který jí dokonce věnoval obálku. A už dnes má holčička po celém světě tisíce fanoušků. Zkrátka je to hvězda!

„S Alexandrovci jezdím ráda, moc mě to baví. Chovají se ke mně skvěle. Snaží se mi i pomáhat. Na vystoupení se připravuji, zpívám moc ráda,“ tvrdí nadané pískle, které samozřejmě kromě zpěvu musí zvládat i školu. „Naše Lery je opravdu velká hvězda. Úžasně zpívá, skvěle tančí, pořád se usmívá. Je to talent, který se nevidí. Máme ji všichni moc rádi,“ říká Ananěv.

Příští rok v říjnu se s největším armádním hudebním tělesem vrátí do Čech, v devíti městech se zúčastní dvanácti obřích koncertů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám