Hlavní obsah
Článek

Celý život si dává pozor, pak jednou vyleze ven v šusťákových teplácích a možná na sebe prozradí něco, co by asi nechtěl, aby se o něm vědělo! Špičkový krasobruslař Tomáš Verner při zkouškách na lední show Jen počkej, zajíci! ukázal, že asi bude mít hodně daleko do největšího hurikána českého šoubyznysu Dalibora Jandy (71).

Parádní sportovní postava a odzbrojující úsměv budou patrně ty hlavní zbraně, které Tomáš používá na balení jím preferovaného pohlaví (doteď se spekuluje, které to je). Že by byl alfasamcem, tomu totiž nic nenapovídá. Jistě, volnější tepláky mohou vizuálně dost zhoršit pohled i na intimní partie obdařenějších pánů, nicméně Tomáš před léty přiznal, že si do úborů nechává všít klín a kdo ví, zda by to dělal, pokud by měl „obšťastňovadlo“ na pohled přijatelných rozměrů.

Buď jak buď, Tomáše mají jeho fanynky a „fanoušové“ rádi jistě kvůli úplně jiným věcem – kvůli krasobruslení, které předvede letos v Čechách ještě jednou právě při Zajícovi, patnáctého listopadu v Ostravě.

Reklama

Další články

Načítám