Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na křtu kalendáře Proměny 2015, za nímž již pošesté stojí herečka Chantal Poullain a její Nadace Archa Chantal ve šťastné spolupráci s fotografem Petrem Kurečkou a režisérem Markem Škarpou, bylo hodně veselo. Sešla se totiž skvělá společnost a závěr byl také ohromující - během dražby jednotlivých fotek, z nichž je prodejní kalendář vytvořen, se vybralo krásných 758 tisíc korun.

V kalendáři se jako každoročně objevilo 12 známých tváří českého šoubyznysu, což je vlastně trochu paradox, neboť všechny prošly metamorfózou v někoho jiného, a tudíž se z 12 známých českých tváří stalo 12 ještě známějších tváří světových.

K těm, kteří se nechali proměnit, patří například Simona Stašová (69), jež ztvárnila Margaret Thatcherovou a na křtu se báječně bavila s Bolkem Polívkou, ten se zase proměnil v Jana Žižku. Dorazili rovněž Petr Čtvrtníček, Květa Fialová, Ljuba Skořepová, Regina Rázlová či Anna Polívková, která se vyladila s přítelem Michalem Kurtišem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám