Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (41) se svojí sestrou Yvonnou (48) vyrazily společně na liposukci. A to ne jen tak ledajakou liposukci. Po vzoru krásek z Hollywoodu si vybraly tu nejmodernější.

Sestry si vybraly tu nejlepší liposukci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Dozvěděla jsem se o liposukci, která umí šetrně a hlavně rychle odstranit i takový ten cvičením neodstranitelný tuk. Navíc je to dnes nejoblíbenější a nejmodernější liposukce, která stojí za tajemstvím štíhlých postav mnoha krásek,“ prozradila k výběru liposukce Simona Krainová. „Laserem asistovaná liposukce SlimLipo. Je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie a navíc po "vysátí" tuku sama vypne a přilne zpět i pokožku. Nevznikají tedy kožní převisy. Na rozdíl od jiných liposukcí klienti u SlimLipo nejvíce oceňují její rychlý ambulantní zákrok s minimální zátěží bez nutnosti hospitalizace a dlouhé rekonvalescence,“ potvrdil slova Simony primář Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor.

Přizná Simona liposukci?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Dnes tady na klinice nejsme kvůli mně, ale kvůli sestře Yvonně. Už jsem tuto liposukci doporučila hodně kamarádkám a odcházely spokojené, proto nyní s klidem i sestře. Já jsem byla v dětství její pokusný králíček a teď je ona můj,“ svěřila se se smíchem Simona, která zároveň sama přiznala, že po dětech musí také více hledět na správný jídelníček, pravidelně cvičit a je pravděpodobné, že dřív či později ji podobný zákrok taky čeká. Uvidíme, zda se o tom dozvíme či nikoliv, protože po liposukci SlimLipo můžete již druhý den do normálního života či do práce. Lze tak snadno utajit. A tají ji i mnoho českých celebrit. Prvními odvážnými byli spíše muži, například Petr Kotvald nebo Michal David.

Kdo z celebrit liposukci přiznal?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Klinice Yes Visage svoje křivky moderními metodami ladilo už mnoho známých osobností. Většinou se však přiznají k těm neinvazivním formám, ze kterých si nejvíce oblíbili Kryolipolýzu Coolsculpting patentovaným přístrojem Zeltiq. „Ta má největší rozsah účinnosti a úbytek tukové tkáně mezi neinvazivními metodami vůbec. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech, provozuje tuto patentovanou technologii pouze naše Klinika Yes Visage,“ vysvětlil nám MUDr. Pavel Boček. Mezi těmi, kteří si takto k hubenější postavě pomohli a netají se tím, je například topmodelka Simona Krainová, herečky Kateřina Brožová a Alice Bendová, Miss Kateřina Sokolová nebo Eliška Bučková a další.

Yvonna a Simona jako dvojčata

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ale zpět k Yvonně. Liposukce není první zákrok, který Simona sestře na Klinice Yes Visage doporučila. Loni Yvonna podstoupila miniinvazivní YES Lifting, který zpevní a rozjasní kontury tváře bez nutnosti skalpelu či náročné rekonvalescence. „To, že má Simona sama zkušenosti s touto klinikou a jejími lékaři, mně uklidňuje. Asi bych nikomu jinému nedůvěřovala tak jako Simoně,“ přiznala Yvonna, která je sice o šest let starší než její sestra Simona, ale věkový rozdíl by jim dnes hádal jen málokdo.

TIP: Proměna se Simonou zdarma nebo k Vánocům!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Se Simonou Krainovou však nekrásní jen její sestra, ale můžete to být i vy. Hubenou postavu, dokonalý obličej, tvář bez vrásek nebo třeba nová prsa můžete absolvovat od stejných profesionálů také. Buď zdarma v podzimním kole soutěže o proměnu s Klinikou Yes Visage a Simonou Krainovou. Nebo můžete proměnu věnovat jako dárek blízkým či prostě jen sobě. K těmto vánočním dárkům nabízí klinika velké bonusy až 10 000 Kč. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám