Hlavní obsah
Článek

Máme už skoro dva měsíce od premiéry muzikálu Fantom opery a z dříve nepříliš známých zpěvaček, jež se pohybovaly zejména v oblasti opery, se staly známé tváře. Zajímalo nás, jak půvabné blondýnce Michaele Gemrotové (38) změnil legendární muzikál, v němž hraje hlavní ženskou roli, život.

"Docela podstatně, pokud jde o branži popu a šoubyznysu. Z této oblasti mi přišlo o hodně víc nabídek. Jsem za to ráda, protože mě to hrozně baví. V operním světě to zůstalo stejné, tam mne lidi znají, už dlouho vědí, jak zpívám a jaká jsem," řekla Super.cz Míša.

Zkoušení Fantoma opery zamávalo i jejím vztahem s hudebníkem Sašou. Zrušila se kvůli tomu svatba a on se nepřišel ani podívat na její premiéru. Protože jsme je ale nedávno spolu zahlédli na aktuální společné fotce na zpěvaččině sociální síti, chtěli jsme vědět, jak to mezi nimi je nyní.

"Byla to spíš velká nafouklá bublina. Náš vztah je krásný, myslím, že v něm oba máme jasno. Zkoušení Fantoma bylo sice náročné, ale bylo to tady v Čechách. My jsme zvyklí na delší odloučení, protože on jezdí vystupovat do ciziny. Nic se nezměnilo, to, že nebyl na premiéře, bylo kvůli jeho práci," tvrdí Míša.

"Pravda je, že svatbu jsme odložili, ale nemyslím si, že je to až tak důležité mít ten papír. Ale ona jednou bude," míní zpěvačka. A jak byli s partnerem nejdéle bez sebe? "Tři měsíce, když byl na turné s Georgem Michaelem. Ale jednou nebo dvakrát jsem za ním jela. Obvykle se ale snažíme, aby pauzy nebyly delší než čtrnáct dní, protože se nám stýská," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám