Hlavní obsah
Článek

Kuchařský profík Zdeněk Pohlreich (66) nedávno šokoval všechny gastronomické znalce, když se ochotně vyfotil s nejprodávanější českou knihou z dílny populárního nováckého kuchařského experimentátora Ládi Hrušky (46).

Ač z kuchtíkových levných receptů leckomu naskakují pupínky, Pohlreich zůstal nad věcí a Hruškovi udělal nečekanou reklamu. „Je to gastronomický pán, který tu chyběl. Je dobře, že ho tu máme,“ řekl nedávno Super.cz zcela vážně Pohlreich.

Tuto hlášku samozřejmě myslel ironicky, ale ten, kdo ji snad pochopil špatně a myslel si, že se Pohlreich nadobro zbláznil, když podpořil autora receptů na salát z kuřecích kůžiček či sushi vyrobené z toastového chleba, si nyní může oddechnout. Ve včerejším díle pořadu Teď vaří šéf si Pohlreich oblékl tričko s přeškrtnutou hruškou a tím poslal Láďovi rafinovaný vzkaz, co si o jeho kuchařském (ne)umění myslí.

To však nic nemění na tom, že Pohlreich Hruškovi jeho nesporný podnikatelský úspěch s nevídaným prodejem kuchařky přeje. Na rozdíl od jiných nemá potřebu se nad Hruškou veřejně pohoršovat a raději všechno bere s potřebným nadhledem a humorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám