Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdálo se, že bude dál spokojeně tloustnout a nakyne do vesmírných rozměrů, Richard Genzer (57) ale překvapil. Po dramatickém rozpadu manželství s Lindou Finkovou a zřejmě díky novému vztahu s mladší partnerkou bavič hubne a mládne a dokazuje to nejen zjevem, ale i činy.

O víkendu dorazil herec do Brna na veletrh Dance Life Expo, aby s několika stovkami kolegů pokořil český rekord v počtu tanečníků tancujících stejnou choreografii, a povedlo se to dokonale. Na pódium se vyšvihl ve sportovním oblečení a za obrovských ovací tanečníků i diváků několikrát projel choreografii připomínající tanec Johna Travolty v Horečce sobotní noci.

V průpovídkách, kterými častoval obecenstvo mezi tancem, zmínil, že je absolventem taneční konzervatoře, mnozí ho možná pamatují jako člena taneční skupiny Uno. Energií se mezi většinou mladými tanečníky rozhodně neztratil a neztratila se ani nejstarší účastnice této akce, které bylo čtyřiašedesát let a účastnila se s vnučkou.

„Zhubnul jsem už pětadvacet kilo, a to hlavně díky tomu, že jím zdravě,“ svěřil se Genzer, který by rád dal dolů ještě pár kilo. „Cítím se takhle lépe a je příjemné, že mě všichni chválí,“ říká Geňa, který stánek se smaženými kuřecími křidélky nemohl minout bez zastávky. Chuť na jídla z fast foodu teď řeší kompromisem - pouze si přivoní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám