Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stojaté vody českého šoubyznysu nedávno rozvířila kauza mladičké herečky z Ulice Diany Korbelové, na kterou ruplo, že si po večerech pod jménem Ester zlepšuje svůj finanční rozpočet jako placená společnice v jednom pražském nočním podniku pro pány.

Sama Diana, se kterou už televize Nova v budoucnu nepočítá, se k celé záležitosti postavila hrdě, kápla božskou a přiznala, že ji sex zkrátka baví a zákazníky, kteří se k ní vracejí, má každý den.

A jak Dianu její klienti hodnotí? „Nebyl to průšvih, ale ani sláva. Jen jsem teď privátově rozmazlenej, měl jsem docela dobrý úlovky a tady jsem šel pod současný standard,“ cituje deník Aha! jednoho zákazníka Diany z diskusního erotického fóra. „Navštívil jsem ji na doporučení, byl jsem ale velmi zklamaný! Žádná aktivita, jen tak ležela jako prkno a čekala, že já ji budu uspokojovat, ale to jsem čekal já od ní,“smutní další zákazník Diany.

Jak se zdá, zas tak dobrá herečka bývala hvězdička z Ulice asi přece jen není.

Reklama

Další články

Načítám