Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Daniela Šinkorová (51) za poslední rok drasticky zhubla a objevily se spekulace o jejích zdravotních problémech. Hvězda muzikálu Addams Family je však na své míry hrdá a tvrdí, že za vším stojí jen zdravý životní styl.

Hubenější postavu než Daniela snad nemají ani modelky. Není to však příliš dávno, kdy měla drobná herečka podstatně plnější míry. „V prosinci jsem hrála těhotnou maminku a nemuseli mě ani vycpávat, to jsem měla 70 kilo, dneska mám 54,“ prozradí Šinkorová v pondělním Top Star magazínu, kde odhalí také svůj recept na štíhlou postavu: „Jeden den jsem snědla jen dva suchary, vysadila jsem kafe, přestala jsem solit. Jím bez příloh, hodně zeleniny, trochu ovoce, cereálie, začalo mě to bavit.“

Známá herečka se nejspíš obdivovatelům ženských tvarů příliš nezavděčí, ale důležitější je pro ni osobní spokojenost. Daniela si totiž kvůli nepříjemným zkušenostem k tělu jen tak nikoho nepřipustí. „Pracovala jsem jako barmanka. Je to těžká práce pro ženskou, když je sama. Nesnáším plácání po zadku. Může to být kdokoliv, a když to udělá, okamžitě letí rána zpátky,“ varuje herečka s proporcemi o generaci mladší modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám