Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jen málokomu se stane, aby něco neuměl a přesto na tom za pár týdnů vydělal balík, na který průměrný Čech dosáhne za třicet let práce! Zářným příkladem toho, že svět je plný nesmyslů, je novácký gurmánský experimentátor Ladislav Hruška (46). Ten za vyděšeného přihlížení opravdových kuchařů na Nově už přes rok Čechy často velmi zvláštně učí vařit. A kuchařka, kterou nedávno vydal, láme takové rekordy, že si Ládík může koupit nový byt!

Knížka, které se za čtyři dny prodalo 38 tisíc, už má doma nyní celkem 170 tisíc lidí, dalších osmdesát tisíc je předobjednávek od knihkupců a celkový prodej do konce Vánoc se odhaduje na rovné tři stovky tisícovek. To je neuvěřitelné číslo, kterých dnes opravdu nikdo jiný s žádnou knížkou nedosahuje.

Není proto divu, že je z Ládi rázem milionář. „Já to ale opravdu pro peníze nedělal!“ dušuje se Hruška, kterého neustálé spekulace o jeho výdělcích už jemně řečeno rozčilují. Tvrdí, že šlo o splacení dluhu divákům, jimž kuchařku slíbil už před třičtvrtě rokem.

Jak se Super.cz podařilo zjistit z mimořádně dobře informovaného zdroje, který s ním často dýchá stejný vzduch, Hruška si u svého zaměstnance, jenž vlastní všechna práva, vydobyl, že z knihy za 199 korun dostane jedenáct kaček. Jeho konto by se tak v lednu mohlo navýšit o 3,3 miliónu korun.

Už teď se ale chystá pokračování a někteří se děsí toho, co Láďa lidem na papíře zase uvaří. Jisté je však jedno: pokud nepropadne hazardu a peníze neutratí za milované klobouky, jimiž chrání svůj vzácný mozek před prochladnutím, má novácká hvězda zaděláno na velmi slušné živobytí…

Reklama

Další články

Načítám