Hlavní obsah
Článek

Na krátký románek s fešným fotbalistou Adamem Klavíkem si krásná Česká Miss 2010 Jitka Válková (32) už ani nevzpomene. A má k tomu pádný důvod, aby netruchlila. Zakoukala se totiž do dalšího chlapa a prožívá ty nejkrásnější chvíle, které každý začátek rodícího se vztahu přináší. „Měsíc už jsem zadaná,“ potvrdila Super.cz Jitka.

Tu jsme potkali na předávání finančního daru zraněným z ukrajinského Majdanu, kteří se léčili v Praze. Peníze se podařilo vybrat v rámci projektu Podejme ruku Ukrajině. Ten zaštiťuje Fórum kulturního partnerství, v jehož správní radě Jitka sedí. A na akci vypadala i s kloboukem na hlavě opravdu půvabně. Jiskřily jí oči jako každé dívce, když je čerstvě zabouchnutá.

„Neudělám tu samou chybu jako s Adamem a nebudu vztah veřejně probírat. Ale potom, co jsem měla vztah se starším Mirkem Ciprou a teď s mladým klukem, mám přítele v ideálním věku. Není ani mladý, ani o výrazně starší. A není to sportovec, ale je tak trochu z naší branže. Víc ale neřeknu,“ uvedla se smíchem Jitka, která se na předávání daru nehnula od psychologa Rostislava Prokopjuka (odnaučil kouřit Jiřinu Bohdalovou a zkoušel to také u Jiřího Bartošky).

Tak ať jí to zamilování vydrží co nejdéle!

Reklama

Další články

Načítám