Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejen, že dáte všem najevo, jak dobře je znáte, ale ještě blízké ochráníte před mnoha hrozbami. Síla léčivých kamenů a krystalů se projevuje zejména ve chvíli, když kámen působí ve spojení se znamením nositele. Nemusí to tak ale být vždy. Pokud je třeba využít jiných kamenů, často stačí pouze zesílit energii oněch krystalů kombinací s čistým křišťálem.

Onyxový štít chránící Kozorohy, Panny a Lvy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černý onyx je kámen stojící pod vlivem Saturnu. Je mocným ochranným kamenem. Do jeho temných útrob jsou vtahovány všechny negativní energie, které jsou ostatními vědomě namířené proti jeho nositeli. Má schopnost je absorbovat a neutralizovat. Díky tomu budete mnohem snáze odolávat nepříjemným konverzacím nebo hádkám. Ve fyzické úrovni kámen působí blahodárně na stavbu kostí včetně zubů.

Růžová pomůže Býkům a Váhám otevřít srdce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Růženín je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Přináší poučení o skutečné podstatě lásky. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Vnáší do něj vnitřní hojení a lásku k sobě samému. Má uklidňující, tišící účinek. Výborně poslouží ve chvílích traumat nebo krizí. Pokud k sobě chcete přilákat lásku, nemusíte hledat už nic jiného než růžový krystal.

Šungitová ochrana pro všechna znamení zvěrokruhu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šungit je neocenitelným ochráncem v životě moderního člověka. Jeho výjimečná struktura dokáže pohlcovat a neutralizovat veškerá elektromagnetická záření ve vašem okolí. Vysoké frekvence, záření z televizorů, wifi přijímačů i mobilních telefonů neutralizuje a udrží tak vaší domácnost v energetické rovnováze. Ať jste jakékoli znamení, bude vám tento předmět účinným štítem před elektromagnetizmem okolí.

S křišťálovou koulí darujete Rakům, Blížencům a Štírům víc, než pohled do budoucnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Křišťál je nejúčinnějším krystalem, kterým můžeme chránit lidské zdraví. Podněcuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Jeho jas a čistota zesiluje frekvence v organizmu a tím napomáhá k jeho rychlejší regeneraci a připravenosti k boji s nežádoucími vlivy. Na zmíněná znamení působí harmonizujícím účinkem, uklidňuje ve vypjatých momentech běžného života a navrací klid ve stresových situacích.

Srdce z Labradoritu navrátí snílky zpět do reality

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Labradorit je vysoce mystický a ochranný kámen vnášející světlo do života. Uklidňuje příliš aktivní mysl Beranů a současně dodává energii představivosti tím, že přináší nové myšlenky. Rybám, Vodnářům a Střelcům navíc výborně poslouží k rozbíjení neopodstatněných iluzí. Labradorit je užitečným průvodcem v době změn a je to kámen, jenž přináší sílu a vytrvalost. Jakožto kámen proměny připravuje tělo a duši na další růst.

Další články

Načítám