Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během působení v pořadu Partička si občas sáhl za hranice svých uměleckých možností, tentokrát si ale Ondřej Sokol (52) sáhl za hranice svých možností fyzických.

Oblíbený herec si odskočil z Činoherního klubu, kde na neděli chystá obnovenou premiéru hry Ujetá ruka, aby si vyzkoušel adrenalinové aktivity v rámci brněnského veletrhu Sport Life.

Zpočátku to vypadalo, že se na adrenalinové aktivity bude jen dívat, ale poté, co si skočil Tarzaní skok, už dal všechno. Zavěšený na jistícím lanu se vznášel třicet metrů nad výstavištěm jako pták. „Bylo to super, ze začátku jsem byl rád, že mám kalhoty hnědé barvy, znáte to. Ale pak už to šlo do plnejch, takže jsem zvládnul Barmský most i sto dvacet metrů dlouhou lanovku," bušil se do prsou Sokol.

Přestože měl známý bavič opravdu nahnáno, tak po celou dobu držel kamennou tvář jako skála. Po celou dobu svého výkonu byl totiž  v obležení fanynek z řad mladých horolezkyň, které mu fandily jak ze země, tak ze vzduchu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám